Duft og parfyme, Informasjon, Kunst og kreativitet, Litteratur, Naturspiritualitet

Velkommen til SanseNomaden!

SAM_5224
Bilde fra hagen min. Blomstrende syrin og forsythia. © Belinda E. Kjernli.

Hei, og hjertelig velkommen til SanseNomaden! 🙂

Bak bloggen SanseNomaden skjuler Belinda E. Kjernli seg. Jeg er utdannet kunstner og fotograf, og har stor interesse for litteratur, parfyme og naturspiritualitet. Jeg er også illustratøren av barneboken «Tios trygge dag».

Hvorfor ny blogg?
Jeg har tidligere hatt flere forskjellige blogger parallelt, og velger nå å slå dem sammen til én blogg. Det er flere praktiske årsaker til dette. Det tar mye tid og ressurser å oppdatere flere blogger. I perioder blir det gjerne slik at en eller flere av bloggene nærmest ligger døde og det synes jeg er kjedelig. Jeg ønsker å ha en livlig og leken blogg som oppdateres mer jevnlig, og kjenner at det å by på mer av meg selv i én blogg – istedet for stykkevis og delt, som jeg hittil har gjort – vil være en positiv ting. Derfor har jeg opprettet SanseNomaden.

Innhold
SanseNomaden kommer til å innholde stoff om litteratur (bl.a. bokanmeldelser), duft og parfyme (bl.a. duftanmeldelser), naturspiritualitet, samt kunst og kreativitet.

Jeg er som nevnt opprinnelig kunster og kunne tenke meg å dele litt av mine arbeider og kreative prosjekter i denne bloggen. Jeg har så langt delt andres verk og vurdert disse på bloggene mine (spesielt på bokbloggen og parfymebloggen min) og kjenner at det skal bli spennende å dele ting jeg selv har skapt og jobber med. Det kan både være bilder, skulptur eller tekst.

Jeg sletter ikke mine tidligere blogger. De vil ligge tilgjengelige for søk og informasjon. Hvis du ønsker å sjekke dem ut så finner du dem her:
1. Bokvrimmel (bokblogg)
2. Odorofil (parfymeblogg)
3. Iduns Hage (blogg om naturspiritualitet)

Navnet SanseNomaden
Det var ikke lett å finne et navn på denne bloggen. Jeg var innom mye forskjellig og forkastet mange ideer. Navnet bør jo favne bloggens innhold, og i tillegg fungere om jeg skulle velge å utvide innholdet på et senere tidspunkt.

Jeg la merke til at alle temaene jeg skal blogge om har noe med sansene våre å gjøre. Parfyme handler om luktesansen, litteratur og kunst handler mye om å se, kunst handler i tillegg om å føle og å bruke kreativ intuisjon, og naturspiritualitet inviterer oss egentlig til å ta i bruk hele sanseapparatet vårt.

Og siden jeg skal blogge om flere forskjellige temaer, så innbyr denne bloggen til en slags temavandring, en reise i forskjellige kreative og åndelige uttrykk og verdener – noe som passer en nomade godt. Voila! SanseNomaden er født! 🙂

Jeg ønsker dere hjertelig velkommen med på reisen og håper at bloggen vil være til glede, nytte og inspirasjon!

sansenomaden

6 tanker om “Velkommen til SanseNomaden!”

  1. Høres ut som en veldig god ide å samle alt til en blogg. Bloggen ser veldig fin ut. Lykke til. Jeg følger deg på WordPress så nye innlegg popper opp i min wordpress også 👍

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..