Duft og parfyme, Inspirasjon, Julekalender

Til inspirasjon: Enkel adventskalender til parfymeentustiasten

Bildet av julekalenderen i midten: © Belinda E. Kjernli. Bildene til høyre og venstre: Pixabay.com.

Hvis du er like glad i parfyme og duftopplevelser som jeg, så har du sikkert en del parfymeprøver liggende på lur. Noen har du kanskje ikke fått testet ennå, noen husker du kanskje ikke hvordan lukter og noen har du kanskje ikke fått testet nøye nok. Lag en enkel, liten adventskalender av dem da vel. Så får du brukt dem – og samtidig får du ryddet opp i duftprøvene som har hopet seg opp (det har de ihvertfall her!). 🙂

Jeg har plukket ut 24 tilfeldige duftprøver fra duftprøvehaugen min, rullet dem inn i gullglitterpapir og lagt dem i pen, liten krystallbolle. Hver dag fra 1. til 24. desember kan jeg plukke en tilfeldig innpakket prøve, og ha et deilig duftøyeblikk mens jeg venter på høytiden som nærmer seg.

Har du veldig mange prøver liggende, kan du jo lage julekalendere til venner og familie som interesserer seg for parfyme også. Da kan du enten rulle parfymeprøvene inn slik som vist på bildet over, eller du kan kjøpe et julekalendersett med 24 små poser du kan legge gavene i. Da får du slått to fluer i en trivelig smekk – du får ryddet ennå mer opp i duftprøvene dine OG gledet noen andre samtidig!

Og har du ikke så mange duftprøver liggende, så kan du jo lage en kalender med litt forskjellige gaver i: Parfymeprøver, teposer, kaffekapsler, sjokoladebiter, små såpestykker… Bare fantasien setter en stopper for hva du kan gjøre. La deg inspirere! Finn frem skaper- og givergleden, og hygg deg i de to kortene ukene som er igjen før advent begynner. ❤

For å lage en enkel parfymekalender til deg selv eller noen du er glad i trenger du: 24 parfymeprøver, dekorativt papir, saks, teip og en pen bolle å legge prøvene i. © Belinda E. Kjernli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..