Duft og parfyme, Litteratur, Nye bokvenner

Nye bokvenner: September 2020

Kilde: Pixabay.

I morgen begynner favorittmåneden min. Oktober er fylt med alt jeg elsker. Fargerike høstblader som danser i vinden, regn mot ruten, vind i håret, morgentåke, store kopper fylt med dampende te, supermyke kosetepper og massevis av spennende bøker. Og Halloween! Jeg elsker Halloween!

Så langt har dette vært høsten hvor ting skjer. Jeg har plutselig fått min egen Youtubekanal, hvor jeg kommer til å poste parfymestoff fremover. Jeg kommer fremdeles til å skrive om parfyme her på bloggen, men i tillegg kan jeg poste videoer av parfymefat og enkeltparfymer (både på Youtube og her). Jeg har forsøkt å laste video direkte opp på bloggen tidligere, men det fungerer av en eller annen grunn ikke. Løsningen er å laste dem opp på Youtube først, så kan jeg legge dem inn i innlegg her på bloggen etterpå. Det skal bli innmari allright å samle alt stoff om parfyme her inne, så alle som følger bloggen får det med seg. Tidligere har det vært litt ymse hva følgere får av oppdateringer fra SanseNomaden, basert på om man bare følger bloggen, om man følger bloggen på Twitter eller på Facebook. Men nå skal det bli lettere å nå ut til alle, i alle kanaler, med alt. Det skal bli skikkelig bra! 🙂

Jeg har allerede lastet opp to parfymerelaterte videoer på min Youtubekanal. Her kan du ta en titt på dem. Først ut en kort snutt om min samling av miniatyrparfymer:

Og her er en oversikt over hele parfymesamlingen min. Jeg har nettopp fått organisert den inn i en helt ny hylle. Er svært fornøyd med resultatet:

Og så over til det dette innlegget egentlig handler om. Bøker. Ei bok har flyttet inn i september. Og det er ei bok jeg gleder meg skikkelig til å lese. Det er første bok i en serie, og det er en serie som er svært populær for tiden, bl.a. fordi den er filmatisert og sendes på Netflix (tror jeg det er). Jeg snakker om The Witcher. 🙂

Anmeldereksemplar fra Gyldendal

«Volveren: Det siste ønsket» av Andrzej Sapkowski.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..