Åndelig praksis, Den lille måneskolen, Naturspiritualitet

Den lille måneskolen: Blå måne

Blå måne. Kilde: Pixabay.

Med ujevne mellomrom inntreffer et fullmånefenomen som kalles ‘Blå måne’. Det er når to fullmåner inntreffer i løpet av en og samme måned. Den andre fullmånen i den samme måneden kalles da ‘Blå måne’. Du kan lese mer om hvorfor det skjer HER.

Siden den blå månen sjenker dobbel månekraft til en måned, sies det at den forsterker og fordobler energien til den første fullmånen i måneden den faller innenfor. Befinner den blå månen seg på eller i nærheten av en sabbat, gjelder det samme for sabbatens energier. Den blå månen fungerer som et forstørrelsesglass på de helligdagene (og deres energier) den befinner seg i nærheten av. Kraft blir kraftigere, jording går dypere, slørene blir tynnere, syner blir klarere og sterkere.

Blå måne regnes derfor som en av de aller mest potente månefasene for magisk og hellig arbeid. Det sies at den blå månens nærvær på himmelen får ting frem i lyset, kutter inn til beinet og avdekker det som lenge har ligget begravet i sinn og sjel. Ingenting kan holdes skjult under den blå månen. Den er en nøkkel og en lykt.

Benytt anledningen til å gå dypt i deg selv. Bruk tiden under den blå månen til indre arbeid, spådom og avdekking av illusjoner og selvbedrag. Legg planer for fremtiden. Den blå månen sørger for at de er godt forankret i det autentiske og gjennomførbare. Den jorder planene dine. Lytt til din indre stemme, den blå månen vil lære deg til å stole på deg selv. Dens energi kutter inn til beinet, fjerner løgn og illusjon, så du står igjen med sannhet og ditt autentiske selv. Legg ikke ut på reisen inn hvis du ikke tør å møte deg selv akkurat slik som du er, for den blå månen fordekker ingenting. Den avdekker, nådeløst. Den belyser.

Magisk arbeid forsterkes, så vær sikker på at du vil det du jobber frem mot. Husk at det du legger din energi i, legger sin energi i deg. Velg med omhu. Du velger deg selv, og ditt liv.

Ideer til hellig arbeid under den blå månen:

  • Kle deg i fullmånens og den blå månens farger; Blått, hvitt eller sølv.
  • Dekorer alteret med en blå eller en hvit duk, nøkler, forstørrelsesglass, kikkert, lykter, lommelykter, briller, krystallkuler og tarotkort.
  • Tenn hvite, blå eller sølvfargede lys og brenn røkelse med duft av myrrah, gardenia, hyacinth, drageblod eller blåregn.
  • Trekk og rens sirkelen med en krystallstav eller med en athame (helig kniv) av sølv eller sølvfarge.
  • Server hvitvin eller sprudlende mineralvann. Hvit eller blå mat passer under den blå månen (f.eks. lyse smørkjeks og blåbær). Ofre drikke og mat til naturvesene etter at det magiske arbeidet er over.
  • Hent også inn farger og elementer fra den foregående fullmånen i den måneden blå måne faller i, eller fra den sabbaten som faller nærmest eller på selve blå måne-dagen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..